search in this Website

sobota 3. decembra 2011

Doma, pohodlne a štýlovo...


      Pevne verím, že každá z nás má doma nejaké veľké vyťahané tričko (často už aj roztrhané), ktoré by sme nevymenili za nič na svete. Síce v ňom nie sme najkrajšie, ale cítime sa v tom pohodlne a neopakovateľne. 



      A teraz si predstavte, že Vaše vyťahané tričko dostane novú neodolateľnú podobu (presne takú ako na obrázkoch vyššie) bez toho, aby stratilo na pohodlnosti. Ďalej si skúste predstaviť, že Vaše neforemné tepláky sa premenia na mäkučké prekrásne, exkluzívne a príjemné nohavice. Že to nie je možné?  A veru že je! Takéto zázraky sa totiž môžu ocitnúť aj u Vás doma a nevďačíme za to nikomu inému ako mladej návrhárke Zuzke a jej značke "oblečenia na doma" Lull homewear.



     Lull alebo aj "obdobie pokoja" je pomerne mladá značka, ktorá pôsobí na slovenskom trhu od roku 2010 a už za takú krátku dobu si našla veľa „Lulliniek“ ako si nazývajú svoje zákazníčky, ktoré oceňujú predovšetkým komfort a profesionalitu, ktoré ich oblečenie predstavuje.



      Absencia pestrých a príjemných županov donútila autorku vytvoriť si svoj vlastný župan na doma a po obrovskom úspechu a vynikajúcom ohlase okolia nasledovala prvá kolekcia županov, ktorá zaznamenala veľkolepý úspech. 





     Dnes sa Lull rozrástol o celý sortiment oblečenia na doma, vrátane "bytových nohavíc" ako ich samotná autorka neformálne nazvala, ponožiek, pyžamiek, treniek, ale aj šatičiek a tričiek, ktoré sú primárne určené pre domáce pohodlie, avšak vďaka ich dokonalému výrazu sa môže stať, že v nich zatúžite privítať návštevu, alebo len tak odbehnete do obchodu. A vyniesť smeti v "teplákoch"? To Vám už naozaj nikdy nebude robiť problém! ;)



     Súhra strihov, príjemných materiálov a pestrých farebných kombinácii nabudí príjemnú atmosféru aj v tých najchladnejších zimných dňoch a počas jarných a letných dní Vás Lull jednoducho oslní.  Zdanlivo nezlučiteľná kombinácia, vyzerať chick a zároveň sa cítiť ako v bavlnke, už viac nie je nemožná. Stačí ak sa spolu so mnou ponoríte do rozprávkového sveta Lull. :)



V spolupráci s Lull Homewear sme exkluzívne pre čitateľky Diamonds Fashion pripravili 10%- tnú zľavu na všetky produkty, ktoré sú aktuálne v ponuke! Stačí ak spomeniete heslo : Diamond a 10%-tná zľava Vám bude automaticky zarátaná!

stránky na ktorých si môžete oblečenie objednať:

Preto neváhajte a okúste aj Vy silu ženskosti v pohodlnom domácom šate so štýlovou slovenskou značkou Lull Homewear


Xoxo, Katka

1 komentár:

  1. moc hezké věci! já mám na doma různé leginy a trička, mikiny, svetříky, většinou takové, co už jsem přestala nosit "ven" :) ale na co jsem ujetá, jsou takové domácí ponožky, to si furt kupuju, různé plyšové, protiskluzové a tak :D

    OdpovedaťOdstrániť