search in this Website

štvrtok 19. januára 2012

To najhoršie z Golden Globes 2012

     Ocenenia Zlatých Glóbusov (Golden Globes), ktoré sa tento rok konali už po 59-krát, bývajú často spájané s menami svetových celebrít a ich vycibreného, skôr stajlistami nadiktovaného, vkusu. Na červenom koberci sa to aj tento rok len tak hemžilo tými najprestížnejšími módnymi značkami a prenádhernými róbami. 
     No o tom, že aj hviezdy takéhoto kalibru vedia trafiť občas riadne vedľa, ale aj o tom, že nie vždy sú šaty od top módneho návrhára zárukou kvality a obdivu, by Vás mali presvedčiť už nasledujúce "riadky".. :)


Erin Wasson síce svoje NAJ nezískala v podaní "najkrajšia róba večera", ale jedno naj si určite zaslúži -  NAJ-sexi outfit Golden Globes. Aj napriek tomu, že priamo na Zlaté Glóbusy pozvaná nebola, nenechala si ujsť príležitosť, aby sa o nej aj tak rozprávalo. Nezaslúžila sa o to ničím iným ako tým, že si na afterparty obliekla  (neviem či je to celkom správny výraz), skôr že si dala na seba toto. Čo vy na to?


Majandra Delfino.. má hm.. pekné topánky.. A tam by sme asi tak mohli skončiť. Táto nie príliš úspešná hviezdička si asi na Zlaté Glóbusy odskočila z ťažkého žúru. Ale ja ju obdivujem, lebo evidentne pri tom všetkom ešte sitihla ísť domov, vyzliecť si sukňu. Asi by jej mal niekto vysvetliť, že na červený koberec patria spoločenské šaty. A nie hocijaké.


Kým Connie Britton rozhodne patrí k tým, čo majú čo ukázať, ona sa asi rozhodla ukázať iba nohy. Keby mala tie šaty aspoň rovnako pekné ako tie nohy, ale kým predchádzajúca respondentka si odskočila z večierku, Connie asi ušla z (detskej) záhradnej párty. Toto totiž nevyzerá ani na ASOS nie to na módneho návrhára.


Annabell Wallis už niekoľkokrát stvárnila rolu kráľovnej. Tieto šaty sa však k tým kráľovským ani zďaleka nepribližujú. Kostra, toto nežné stvorenie a červený koberec? Mne to dokopy nejde. A čo Vám?


Do kráľovského šatu sa však asi chcela odieť  Diane Ladd. Trošku jej to s tým metalickým odtieňom a špicatými črievičkami nevyšlo. Čo myslíte.. ;)


Medzi ďalšie katastrofy by sme pokojne mohli zaradiť aj mladučkú Paulu Patton. Má síce pekný make up, ale jej stajling som akosi nepochopila. Ospravedlníme jej to jedine v prípade, že kožená bunda je jej najobľúbenejšia vec v šatníku.. Alebo viete čo? Neospravedlníme jej to!


Ak chceme byť spravodliví, medzi najhoršie oblečené celebrity tohto ročníku musíme zaradiť aj  Meryl Streep. 
 Áno, ja viem, že ju máte všetci radi. Aj ja ju mám rada. To však nemení nič na tom, že tento rok vyzerá skôr ako černokňažníka než ako pravá dáma. Aj keď to nie je to najhoršie, čo sme mali možnosť vidieť, musíte uznať, že tieto šaty jej postave rozhodne nelichotia... :(


Prekrásna Michelle Williams to ani minulý rok so šatami veľmi nevyhrala. Tento rok som si opäť nie istá jej výberom. Farba podla môjho názoru nie je veľmi šťastnou voľbou a mahagónová látka jej až priveľmi pridáva na veku. Okrem toho v nich zanikajú Michelline pekné krivky. Takže u mňa rozhodne nie.


Medzi tie, ktorým šaty veľmi nepridali na kráse patrí aj Juliana Margulies. Farba, strih, látka.. všetko zle. Alebo vidíte okrem pekného úsmevu ešte niečo pozitívne čo mi uniklo? ;)


Áno, aj Emily Watson by mala zmeniť svojho stajlistu alebo svoj vkus. A asi aj podprsenku by mohla vymeniť. Šaty trošku predĺžiť a zmeniť ich farbu. Popremýšľať nad vhodnejšími doplnkami a hneď by to inak vyznelo..  Takto však.. Nie.


Záclony, záclony, ach tie záclony.. :(  Amanda Peet to tak trošku prehnala. Aké smutné, že si nevšimla chýbajúce kuchynské.. šaty (záclony).. A Amanda, ani ten strih a farba nie sú to pravé orechové.


Andrea Riseborough nevyzerá na to, že by sa príliš zabávala a rovnako nudne vyzerajú aj jej šaty.. Aj keď o čosi krajšie od záclony, stále sa nie je čím chváliť. Farba šiat jej vôbec nekorešponduje s farbou vlasov, strih je akýsi mdlý a šperk akýsi obyčajný. Ešte aj ten červený rúž to pokazil. Nič z  čoho by ste si mali brať príklad!


Usmievavá, krásna, mladá..aj taká je Piper Perabo. Škoda, že aj tie šaty nežiaria rovnako ako ona. Opäť typická chyba v podobe nevhodne zvolenej farby aj látky. Kebyže jej nie je vidno zuby, určite by ste nevedeli rozoznať, kde jej končia šaty a kde začína koža. Škoda veru, škoda.


Asi najväčším sklamaním pre mňa bola Jessica Biel v šatách od Elie Saab. Šaty samé o sebe sú krásne. Smotanová farba, trendová čipka... Akurát to spojenie zrovna s Jesicou nie je veľmi šťastlivé. Vyzerá to ako keby to bola voľba na poslednú chvíľu a vhodnejšie šaty v šatníku neviseli. Jess v nich zanikla. A to doslova. Ani topánkami a šperkami to nevyhrala, kým aspoň nimi sa dalo čo to zachrániť v tomto prípade to bol už len "klinček do rakvy" (prepáčte mi to pejoratívne prirovnanie)...


A ako čerešničku na torte Vám pridávam Tildu Swinton. Ako ľadovej kráľovnej, ktorú zahrala svojho času excelentne, by sa jej s týmito šatami nedalo nič vytknúť. Tu už však nie je v rozprávke, ale na červenom koberci. Je pravda, že mne sa tento outfit nepáči, ale ako si môžete všimnúť vyššie, nie je to ani zďaleka to najhoršie čím nás celebrity prekvapili.


A čo na to hovoríte vy? Koho vymenujete za najhoršie oblečenú kráľovnú Zlatých Glóbusov 2012? :) Vyjadrite svoj názor aj v ankete v ľavom okraji stránky :)

10 komentárov:

  1. Niekedy sa nestačím čudovať, čo sú schopné podaktoré "osobnosti" na seba navliecť, len aby sa o nich písalo...platí to hlavne pre takú slečnu Erin Wasson, ktorá má síce od pása dole peknú postavu, ale jej hrudník je alarmujúco katastrofický. Čo už...aj zlá reklama je na niečo dobrá.

    Jessica Biel na tom nie je až tak zle ako sa zdá...situáciu mohla zachrániť nejakým výrazným prvkom, napr. šperkom, rúžom či topánkami.

    Naopak taká Michelle Williams vyzerá podľa mňa veľmi pekne...étericky. A aj Tilda Swinton ma zaujala...mohla však zvoliť výraznejší make-up.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Timbo s tou Jessicou uplne suhlasim.. Aj to tam v komentari pod nou spominam.. Ona je tam skor len ako priklad, ze aj saty od najprestiznejsieho navrhara spolocenskych siat mozu nevhodnou kombinaciou zaniknut.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tilda je nahodou genialna .. originalna jak vzdy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No to první a poslední je vážně katastrofální :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tilda ma celkom zaujala, aj keď je pravda, že hlavne od krku nahor ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tilda je překrásná a rozhodně se její look povedl.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. podla mna najhoria je hned tá prvá, to je faakt desné.. :D ostatné tu-uverejnené sú vačšinou biedne, ale niektoré nie až tak..napríklad tie záclonky sa mi celkom páči, aj Jessica v Ellie Saab...ale taká MIchelle Williams alebo Tilda S., to je hrozné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Páči sa mi ako sa Vám tie názory líšia.. )

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fú, no tak Erin, to je vážna katastrofa, najvážnejšia!
    So všetkým ostatným súhlasím, až na Piper Perabo- tie šaty sú podľa mňa krásne a pristanú jej, Annabell Wallis- no, je to trošku drsnejšie, ale neviem prečo sa mi páčia :) a Jessica Biel- krásne sú tie šaty, fakt chýba len menší doplnok na oživenie :)
    no, k Meryl a Tilda nešliapli až tak vedľa- je to celkom zaujímavé a každej z nich sa to hodí iným spôsobom :)


    GIVEAWAY:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Opravdu nehezké oblečení

    na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť