search in this Website

štvrtok 16. augusta 2012

Čo si obliecť v lete na pracovný pohovor

     Určite to veľmi dobre poznáte. Čaká Vás dôležité pracovné stretnutie, potrebujete zažiariť, oslniť a zaujať. Chcete byť sama sebou, ale zároveň sa bojíte, aby ste nešliapli vedľa.. Vonku neskutočné horúčavy a vy stojíte doma pred skriňou, v lepšom prípade pred veľkým šatníkom a jednoducho neviete čo na seba?  Nechajte si poradiť a vyrazte budúcemu zamestnávateľovi dych. Veď nie nadarmo sa hovorí, že "šaty robia človeka"!

Všeobecné pravidlá , dress codu na pohovoroch:
  •  šaty a sukne kratšie ako 10cm nad kolená nie sú vhodné
  • tenisky a žabky radšej nechajte doma
  • topánky v ktorých neviete chodiť tiež nie sú tou najlepšou voľbu
  • ak nemáte  rokov a neuchádzate sa o brigádu, tak rifle zamknite v skrini
  • veľmi priesvitné oblečenie si radšej nechajte na inú príležitosť
  • prílišné výstrihy nie sú na mieste
  • šaty a tričká na ramienka treba naozaj dobre zvážiť alebo zvoliť ešte niečo navrch
  • ak to nie je nevyhnutné do riflí sa neobliekajte
  • skúste sa obliecť tak, aby ste sa aj počas stresu a trémy cítili naozaj pohodlne
  • na "značkové" fake oblečenie ani nemrknite
  • oblečte sa tak, aby oblečenie vystihovalo Vašu povahu

20+
     2o-tničky to v lete určite nepokazia pestrejšími farbami a výraznejšími doplnkami. Nie je nevyhnutné, aby ste na pohovor prišla oblečená úplne jednoducho alebo v čiernom. Práve naopak, nebojte sa farieb. Vo všeobecnosti platí, že ak nie sú šaty príliš krátke a nemajú veľký výstrih je to v lete pre ženy tá najlepšia voľba. Ak zvolíte farebnejší motív šiat (napríklad taký ako v ukážke nižšie) je lepšie voliť jednoduchšie a jednofarebné doplnky. Ak Vám šaty po kolená nie sú po vôly, nebojte sa maxi šiat, ktoré sú aj tento rok stále populárne. Ak ste skôr nohavicový typ, tak myslite najmä na to, koľko ukazuje ručička  teplomeru. :)

interview
interview von katkabaskova, lanvin jewelry enthaltend

      
30+
      Trošku elegantnejšie a a decentnejšie by sa mali obliecť dámy, ktorým už vek začína číslicou 30. Tu už sa mladícka nerozvážnosť neodpúšťa a sleduje sa aj ten najmenší detail. Ak spadáte do tejto kategórie voľte jemnejšie odtiene farieb, akou je napríklad púdrová ružová alebo mentolová. Topánky na podpätku nie sú nevyhnutnosťou avšak určite zapôsobia, nevadí ani ak sú s otvorenou špičkou. Skôr sa vyvarujte príliš otvoreným sandálkam na nízkom opätku a tričkám s potlačou v ktorých by ste mohli pôsobiť neprofesionálne.

job interview
job interview von katkabaskova, leather watches enthaltend


40+
     Šarmom, ženskosťou a eleganciou by mala oplývať žena po 40ke. Patríte do tejto kategórie? Tak v tom prípade sa neváhajte poobzerať po výraznejších šperkoch a strihovo jednoduchých šatách alebo kostýmčekoch. Nič nepokazíte ani kabelkou väčších a výraznejších farieb, ale iba v prípade ak bude štýlovo zapadať k celkovému outfitu.
job interview
job interview von katkabaskova, flats enthaltend


Máte aj Vy svoje tipy a triky, ktorými sa pri obliekaní na pohovor riadite? Dajte mi o tom vedieť! :)


7 komentárov:

  1. Na pondělí se mi to opravdu hodně hodí ;) díky za inspiraci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

      Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

      Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

      E-mail: progresiveloan@yahoo.com
      Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



      Odstrániť
  2. taky sem dneska byla na pohovoru, skoda ze sem nevyfotila outfit, byl uspesny :)

    OdpovedaťOdstrániť